Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Νεα Ακρόπολη και ο Πολεμιστής του φωτός

Στην Νέα Ακρόπολη λένε πως θέλουνε να γίνουνε όλοι οι μαθητές σαν τον πολεμιστή του φωτός. Μάλιστα διαβάζουν πολλά σχετικά βιβλία κλπ.
Ο καλύτερος τρόπος να αλλάξεις είναι να ακολουθήσεις κάποιον που το έχει κάνει. Είναι οι δάσκαλοι και οι αρχηγοί στην ΝΑ πολεμιστές του φωτός ή ακόμα "προσπαθούν"; Πόσα χρόνια είναι στην ΝΑ;
Πως είναι στην καθημερινή τους ζωή; Είναι δάσκαλοι και αρχηγοί ή είναι μέτριοι μικροαστοί; Ποιες είναι οι σχέσεις τους με τον κόσμο έξω από την ΝΑ; Με την οικογένεια τους, τους συναδέλφους τους κλπ; Είναι εύκολο να το παίζεις "μαθητής" όταν έχεις μία θέση και αξιώματα στην ΝΑ, αλλά είναι πιο δύσκολο να το κάνεις έξω στον απλό καθημερινό κόσμο.

Εξετάστε λοιπόν τους δασκάλους σας και δείτε τι δουλειά κάνουν στην καθημερινή τους ζωή; Είναι πετυχημένοι επιχηρηματίες ή στελέχη; Η μήπως είναι βολεμένοι δημόσιοι υπάλληλοι; Είναι άτομα που χρήζουν σεβασμό στην καθημερινή τους ζωή; ή μήπως μόνο στην Νέα Ακρόπολη μπορούνε να δούνε την πνευματική τους "ανωτερώτητα";
Αν λοιπόν οι δάσκαλοι αυτοί πιστεύετε χωρίς αμφιβολία ότι είναι πολεμιστές του φωτός τότε ακολουθήστε τους. Αν όμως δεν είναι αυτό που θέλετε να γίνετε, τότε μην τους ακολουθείτε γιατί θα γίνεται σαν και αυτούς και όχι κάτι διαφορετικό.

6 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια για τον ιστότοπο!

    Γιάννης Γαραντζώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χα, χα
      συγχαίρεις και τον εαυτό σου πρώην αρχηγέ

      Διαγραφή
  2. Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και για την συμμετοχή σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παιδιά ήταν από ότι φαίνεται κάτι που θα γινόταν αργά ή γρήγορα μπράβο!
    Ήμουν Στέλεχος χρόνια και θα προσπαθήσω να προσφέρω όσο μπορώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Α καλα εχεις φτιάξει τοσα account και απαντας μονος σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή